Araklı şehit ailelerini ağırladı

Şehit kavramı Karadeniz’de bir başkadır. Şehit yakını Karadeniz’de adeta vatan parçasıdır. İzmir’de gerçekleşen saldırıda şehit düşen Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin ve Tunceli’de helikopter kazasında şehit düşen Hasan Yıldırım’ın babasıFuat Yıldırım Araklı’da en üst düzeyde karşılandı.  

İzmir’de gerçekleşen saldırıda şehit düşen Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin ve Tunceli’de helikopter kazasında şehit düşen Hasan Yıldırım’ın babası Fuat Yıldırım Araklı’da en üst düzeyde karşılandı. Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Recep Çebi ve Emniyet Müdürü Mehmet Ortaasyalı Araklı’yı ziyarete gelen şehit aileleriyle yakından ilgilenerek onlarla hasbıhal oldu. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “Terörle mücadelede gözünü kırpmadan vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızı asla unutmayacağız. Şehitlerimizin kıymetli babaları Mehmet ve Fuat Bey’in ziyaretleri bizleri hem duygulandırıp hem de mutlu etmiştir. İlçemizi unutmamaları adına temsili hediyelerini kendilerine taktim ettik. Onların vesilesiyle vatan uğruna hiç düşünmeden canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı sağlıklı ömürler diliyorum.” dedi.günebakış

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.