Biraz daha sabır

Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara sürekli “evde kal” çağrısı yapan Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç, özellikle son 2 gündür “48 saat hiç çıkma” çağrılarına riayet eden Trabzonlulara teşekkür etti. Başkan Genç, “Biraz daha sabredeceğiz. Birlikte başaracağız.” dedi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara sürekli “evde kal” çağrısı yapan Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç, özellikle son 2 gündür “48 saat hiç çıkma” çağrılarına riayet eden Trabzonlulara teşekkür etti. Başkan Genç, “Kıymetli hemşehrilerim koronavirüs nedeni ile alınan tedbir ve önlemlere riayet edip evinizde kalıp desteğinizi esirgemediğiniz için yürekten teşekkür ediyorum. Biraz daha sabredeceğiz. Birlikte başaracağız.” dedi.

“DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEDİĞİNİZ İÇİN YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Uzun zamandır “evde kal” çağrısı yapan yetkililer vatandaşları dışarı çıkmama konusunda uyarıyor. Tehlikenin boyutu giderek artarken koronavirüs’ü önlemleri ve tedbirleri açısından herkesin evde kalması gerekiyor. “Evde kal” çağrılarına riayet eden tüm Trabzonlulara teşekkür eden Başkan Genç, Trabzonlulara seslenerek “birlikte başaracağız” dedi.,

“EVİNDE KAL TRABZON, EVİNDE KAL ORTAHİSAR”

Trabzon’un bomboş sokaklarını paylaşan ve “evde kal” çağrılarına riayet eden tüm hemşehrililerine teşekkür eden Başkan Genç, “Kıymetli hemşehrilerim koronavirüs nedeni ile alınan tedbir ve önlemlere riayet edip evinizde kalıp desteğinizi esirgemediğiniz için yürekten teşekkür ediyorum. Elbette bu sokaklar, insanların kalabalığı, çocukların kahkahaları, taze demlenmiş çayın kokusu ile dolacak ama öncelikle biraz daha sabredeceğiz. Birlikte başaracağız.” diyerek, “Evinde kal Trabzon” , “Evinde kal Ortahisar” çağrılarını yineledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.