BÜYÜKŞEHİR KARLA MÜCADELEYE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, dün etkisini gösteren kar yağışının ardından yol açma ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Trabzon'da dün başlayan kar yağışının ardından Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri sabahın ilk ışıklarına kadar kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ederek, ana artelerlerle hastane yollarını açık tuttu. 

SABAHA KADAR GÖREV YAPTILAR 
Ortahisar ve ilçe merkezlerinde herhangi bir sorun yaşanmaması için büyük gayret sarf eden ekipler, 240 araç ve 480 personelle kırsalda kapalı olan 290 mahallenin yolunu sabahın ilk ışıklarına kadar açtılar. Kalan 112 mahallenin yolunu açma çalışmaları ise devam ediyor.

YAYA ALANLARI VE ÜST GEÇİTLER TEMİZLENİYOR
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Trabzon halkının sıkıntı yaşamaması adına bugün sabah saatlerinden itibaren yaya alanları ve üst geçitlerde de tuzlama ve kar temizleme çalışması gerçekleştiriyor.

ANA ARTERLER VE HASTANE YOLLARI AÇIK TUTULDU
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada ise, "Dün etkisini gösteren yoğun kar yağışının ardından ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor. 18 ilçe merkezindeki tüm ana arterler ve hastane yolları açık tutulurken, kapalı mahalle yollarına anında müdahale edildi. İlçe belediyelerinden de temin edilen ekipman ve personelle birlikte bugün akşam saatlerine kadar kent genelindeki kapalı yolların tamamının açılmasını hedefliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105