İŞ MAKİNESİ MÜDAHALESİ PERİŞAN ETTİ

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan evin yıkımı işleminde yıkılmaması gereken eve gelen iş makinesi müdahalesi sonucu evin duvarı yıkıldı. 5 katlı binada büyük hasar oluşurken mülk sahiplerinden Hasan Karayağız yaşananlara tepki göstererek dava açacaklarını söyledi. Öte yandan hırsızların da duvarı yıkılan evden düşen eşyaları çalarak kayıplara karıştığı öğrenildi.

EVİ YIKILDI, YIKILAN EVDEN DE HIRSIZLAR EŞYALARI ÇALDI

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan evin yıkımı işleminde yıkılmaması gereken eve gelen iş makinesi müdahalesi sonucu evin duvarı yıkıldı. Karayollarının yaptığı kamulaştırma nedeniyle yıkılan bina yerine daha sonra yıkılacak olan bina kullanılamaz hale geldi. 5 katlı binada büyük hasar oluşurken mülk sahiplerinden Hasan Karayağız yaşananlara tepki gösterdi. Karayağız, “Perşembe günü yandaki evi yıkarken 5 kardeşin evinin de olduğu bizim binamıza da vurdu. Eşyalarımız aşağı düştü onları da birileri çaldı gitti. Salon, mutfak, odalar ve lavaboda yıkımlar oldu.  Müteahhitte derdimizi anlatamadık.  Tatil diye orada yaşayan öğretmen çocuklarım köye gelmişti. Aksi halde evde olsa ne olurdu?  Avukata vekâlet verdik. Demir kapılarımız kırıldı hırsızlar da bunları aldı gitti. Şu an 5. katta insanlar yaşıyor. 20’ye yakın insan burada yaşıyordu. Sadece 2 kat boştu.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.