KÜL TABLASI  SİLAH OLDU

KAFASINA KÜL TABLASIYLA VURMUŞ
Trabzon’da iki yil önce bir kafede yaşanan kavganın soruşturması tamamlandı. Trabzon’un Ortahisar İlçesinde bulunan bir cafede çalışan KTÜ İletişim Fakültesi öğrencisi Gizem N.Ü., üşüdüğünü belirten bir müşteriye şal verdi. Bir süre sonra müştekinin şalı vermediği ve şalın kaybolduğunu fark eden Selahattin A. ile çalışanı Gizem N.Ü. arasında tartışma çıktı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Bu sırada cafede bulunun kül tablasını eline geçiren Gizem N.Ü., kavgaya karışan ve kendisini dövdüğünü ileri sürdüğü Gökhan K.’nın kafasına kül tablasıyla vurdu. 
BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR
Kafasına kül tablasıyla vurulan Gökhan K., Gizem N.Ü.’den şikayetçi oldu. Gizem N.Ü. ise şalın kaybolmasının ardından işyeri sahibi Selahattin A. ve Gökhan K.’nın kendisini dövdüğünü ileri sürerek, suç duyurusunda bulundu Kavga sırasında kullanılan kül tablasını silah kabul eden Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, Gizem N.Ü. ( 23) adlı genç kızın hakkında silahla basit yaralama iddiasıyla dava açılmasına karar verdi. Savcılık hazırladığı iddianameyi asliye ceza mahkemesine gönderdi. 
PATRONUNDAN ŞİKAYETÇİ OLDU
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı kavga sırasında Gökhan K.’nın kafasına kül tablası ile vurduğu iddiasıyla Gizem N.Ü. hakkında 6 aydın 1.5 yıla kadar hapis talep etti. Savcılığın hazırladığı iddianame asliye ceza mahkemesine gönderildi. Gizem N.Ü., Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.