Kurallara uymayan araçlara 22 bin TL Ceza!

Trabzon'da kurallara uymayan araçlara 22 bin TL Ceza!

Trabzon'da asayiş denetimleri sürüyor. Trabzon'un il ve ilçelerinde asayiş denetimleri gerçekleştirildi. Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ekiplerce il ve ilçelerde yapılan denetimlerde, 98'i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 5 bin 546 şahıs, 548 araç, 331 iş yeri, 36 park ve 86 metruk binanın kontrol edildiği belirtildi.Kontrollerde, aranan bir şahsın yakalandığı ve 5 yoklama kaçağına da tebligat yapıldığı aktarılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"10 şahsa Kabahatler Kanunundan işlem yapılmış, açıktan alkol satışı yapan 3 iş yeri ve ruhsat dışı faaliyet gösteren bir iş yeri hakkında işlem başlatılmış, dilencilik yapan 3 şahıs hakkında işlem yapılmış, 39,27 gram esrar maddesi ve bir kuru sıkı tabanca ele geçirilmiştir. Kontrollerde 41 araca 22 bin 351 lira para cezası uygulanmış ve 4 araç trafikten men edilmiştir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105