SAHA KARIŞTI...

Trabzon 1. Amatör Küme B Grubu’nda sahalarda görmek istemediğimiz hareketler yaşandı.ASKF Sahasında Erdoğduspor’un Belşirlispor’u  3-0’ mağlup ettiği karşılaşmanın ardından olaylar çıktı. Karşılaşma boyunca Hakem Erdi Çetin'e tepki gösteren Beşirlisporlu futbolcular Hakem Erdi Çetin ve Arda Anıl Yavruoğlu’na fiili saldırıda bulunuldu.

MAÇ BİTTİ OLANLAR OLDU

Karşılaşmanın 61’inci dakikasında hakeme itiraz eden Sefa Arslan kırmızı kartla oyundan atılmasının ardından sinirler iyice gerildi. Bu dakikaya kadar 1-0 yenik durumda olan Beşirlispor,  86’da Ömer, 90+1’de de Abdullah’ın gollerine engel olamayarak  sahadan 3-0 yenik ayrıldı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından bitiş düdüğü ile birlikte Kırmızı-Beyazlı futbolcu Burak Kum hakeme saldırdı. Bu gelişmenin ardından hakem camiası yaşanan olayı kınarken Hakem Erdi Çetin önce sağlık raporu alıp ardından karakola giderek suç duyurusunda bulundu. Beşirlispor Başkan Yardımcısı Hasan Memiş, “Olay tabi ki tasvip etmiyoruz. Ama olayın bu noktaya gelişi de irdelenmeli. Daha önceden de aynı hakem tarafından bir çok haksızlığa uğradık. Tabi her ne olursa olsun böyle bir olay yaşanmamalıydı" dedi.

OLAY NEFSİ MÜDAFAADIR

Yaşanan gelişmelerin ardından uzakta olduğunu ifade eden Memiş, “Karşılaşmanın ardından oyuncumuz ikinci sarı kart gösterildi. Zaten bir kırmızı kart gördük 3-0 olmuş. Sinirler gergin. Oyuncu buna tepki verdi. Ardından hakem oyuncumuza küfretmiş. Sonrasında ipler koptu. Olayı tasvip etmiyorum ama nefsi müdafaadır. Her zaman hakemler haklı değildir" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.