Trabzon'da yaşanan kaza yürekleri ağza getirdi. Karadeniz Sahil Yolu'nda yaya geçidindem yolu karşıya geçmeye çalışan anne ve kızı bir kamyonetin altında kaldı.Yaralanan anne ve kızı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

EMNİYET ŞERİDİNDE ÇARPTI

Trabzon'un Akçaabat ilçesi Yaylacık Mahallesi Adnan Menderes caddesinde meydana gelen trafik kazasında 39 yaşındaki Kader Erçin ile 10 yaşındaki kızı Esmanur Erçin yaya geçidinden yolu karşıya geçmek istedi. Bölünmüş yolun ilk kısmını geçerek orta refüje ulaşan anne ve kızı, yolun diğer kısmını karşıya geçtiği sırada, emniyet şeridinde Akçaabat’tan Trabzon istikametine seyir halinde olan Levent S. yönetiminde 61 EZ 218 plaka sayılı aracın altında kaldı.

HAYATİ TEHLİKELERİ BULUNUYOR

Çarptıktan sonra aracın sürüklediği anne ve kızı olay yerine ulaşan ambulansla Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından anne ve kızı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Anne ve kızının hayati tehlikesinin bulunuduğu açıklandı. Bu arada aracın sürücü Levent S. İse gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105