Zorluoğlu'nun sözlerini hatırlatarak desteğe davet etti

Maraş Caddesi su temini projesi nedeniyle parke taşların sökülmesi sonrasında bölgenin asfalt döşenmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Konuyla ilgili Ortahisar Belediye Meclisinde söz alan CHP’li üye Turgay Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun bölgenin yeniden taş döneceği yönündeki sözlerini hatırlatarak, “Bizi muhalefet olarak bu işin içine çekmeye çalışan arkadaşlara biraz sabır diyorum” dedi. 

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi, Mart ayı toplantıları bugün başladı. Başkan Ahmet Metin Genç başkanlığında toplanan Belediye Meclisini, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun’ da takip etti. Başkan Ahmet Metin Genç'in konuşmasının ardından geçen ayın faaliyetleri ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Daha sonra meclis üyeleri söz alarak gündem dışı konularla ilgili soru sordu. 

Mecliste ilk olarak söz alan CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin, “Trabzon’da hummalı bir alt yapı çalışması var. İyi bir çalışma. Ortahisar ilçemizin 30 yıllık geleceğine ışık tutan proje. Bende onu hazla izliyorum ve zaman zaman takip ediyorum.  Zor bir iştir biliyorum. Bizi muhalefet olarak bu işin içine çekmeye çalışan arkadaşlara biraz sabır diyorum. Parke taşların üzerine asfalt dökülüyor ve taşlar çöpe atıldı diye.. Zorluoğlu’nun sözü 'Biz buraları eski halinde, parke yapacağız' lşeklindeki sözünü hatırlattım. Sabır edelim bekleyelim" dedi. 

Uzunsokak ve Maraş Caddesi ile ilgili cephe sağlıklaştırması yapılacak

Koruma Kurulu Üyesi AK Partili Üye Ufuk Hoş, “Trabzon’un ön planda olan 3 caddesi. Uzunsokak, Kunduracılar ve Maraş Caddesi üzerinde taban düzenlemesi ve cephe sağlıklaştırması bütün olarak başladık. Uzunsokak tamamladık. Kunduracılar da tamamlandı taban anlamında. Maraş Caddesini Ulaşım Master Planında alacağı yükü bekliyoruz. Adı Trabzon taşıdır. Arnavut ustalar yaptığı için adı bu. Bizim Komninos döneminde kalma. Bize aittir. Ustaları genelde Arnavut olduğu için Arnavut kaldı. O bölgeler aynı şekilde döşenecek” dedi. 

İYİ Partili üye Davut Çakıroğlu’da serilen asfaltın geçici olduğunu ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.