50. yıl coşkusu

1967’de doğan Anadolu devi Trabzonspor, 50. Kuruluş Yıl Dönümünü İstanbul’da kutladı. Muhteşem organizasyonda yanan binlerce meşale ile gece şehir aydınlandı.

Trabzonspor'un 50. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri çerçevesinde İstanbul'da olağanüstü bir gece yaşandı. Gurbetçi Gençler taraftar grubunun organizasyonunda her yıl olduğu gibi binlerce taraftar saat 15.00'te Sütlüce'de toplandı. İstanbul'un tarihi semti bordo-mavi renklere boyanırken gündüz saatindeki etkinliklerin ardından havanın kararmasıyla birlikte coşku da arttı. 22.00'de binlerce meşale yakıldı. Sütlüce sahilinde yanan meşaleler geceyi aydınlatırken ortaya muhteşem görüntüler çıktı. Taraftarlar "Şampiyon Trabzonspor" tezahüratlarıyla İstanbul'u inletti.



KAN VERDİLER HORON TEPTİLER
Trabzonspor taraftarı 15.00'te toplandığı Sütlüce'de çeşitli etkinliklere katıldı. Kızılay'ın kurduğu çadırda kan veren bordomavililer, kemençeler eşliğinde horon tepti, kolbastı oynadı. İstanbul dışından gelen taraftarlar da bir hayli çoktu. Bordo-mavililer havadan, karadan, denizden bu muhteşem organizasyona katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.