Ağaoğlu'ndan Süper Lig'in ilişkin çarpıcı açıklamalar

Ahmet Ağaoğlu'ndan Süper Lig'in geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalar

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, corona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle askıya alınan Süper Lig'in geleceğiyle ilgili yapılan tartışmalar hakkında konuştu. Ligin geleceğine ilişkin kararı devletin vereceğini belirten Ağaoğlu, "Devletin vereceği karar neyse biz ona hazırız. Onu uygularız, yardımcı da oluruz." dedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü (Covid-19) salgını sebebiyle Süper Lig'e ara verilirken ligin geleceğine ilişkin tartışmalar sürüyor. Ligin tamamlanıp tamamlanmayacağından kalan maçların Antalya'da oynanmasına kadar birçok husus kamuoyunda tartışılırken geride kalan 26 hafta itibariyle 53 puanla sıralamanın zirvesinde bulunan Trabzonspor'un başkanı Ahmet Ağaoğlu, tartışmalarla ilgili olarak beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Sağlık nedenlerinden dolayı spor müsabakalarına ara verildi. Bu süreçte konuşulması gereken tek şey vardı, 'Bir an önce bu corona virüsü illetinden nasıl kurtuluruz?' Yapılacak tek şey, Bilim Kurulu'nun ve devletin aldığı kararları uygulamak."

"Burada bir pandemi var. Bu pandemiyle ilgili olarak, Bilim Kurulu'nun tavsiye kararları ve o tavsiyeler doğrultusunda devletin aldığı kararlar var. Biz hep şunu söyledik, 'Bunun kararını verecek olan devlettir. Biz de bu karara uyar ve saygıyla karşılarız.' Lig tescil edilmesin mi, oynansın mı oynanmasın mı, play-off mu olsun, Antalya'da mı oynansın şeklinde sorular vardı. Biz de çıkıp rahatlıkla 'Ligler oynanmasın ve tescil edilsin.' diyebilirdik."

"Virüsün seyrine göre, devletin vereceği karar neyse biz ona hazırız. Onu uygularız, yardımcı da oluruz. corona virüsünün belini bükersek, haziran ayının belki 7'si, belki 10'u, liglere başlayabileceğimiz bir konuma geliriz."

"Trabzonspor kulübünün hiçbir yöneticisi, 'Bu şartlarda ligler oynanmaz, ligler tescil edilsin.' demedi. 2 gün önce bir kulübün yöneticisi, 'Bu sene ligler yok sayılsın.' diyebiliyor. Bu söylenecek laf mı Allah aşkına?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.