‘Bana git’ dediniz... O halde buyurun

BIRAKIYORUM! EKİBİNİ TOPLADI

Trabzon’da 7-8 Nisan’da yapılacak olağanüstü kongre öncesi camianın önemli isimleri dün ‘kriz toplantısı’ yaparken adaylık konusunda kararını henüz açıklamayan Başkan Muharrem Usta da birlik adı altındaki toplantıya katılmayarak dün ekibi ile kritik bir zirve gerçekleştirdi. Usta toplantıda yöneticilere, “Şu anda birlik adı altında toplananlar ‘bana bırak, git’ diye çağrı yapıp, günlerdir bırakmamız için her şeyi yaptılar. Tamam bıraktım, buyursunlar o zaman” dedi.

RESMEN AÇIKLIYOR

Ekonomik krizdeki Trabzonspor’u ayakta tutmak için çalışan Usta’nın, sürekli yönetim içi ve dışından kendisini yıpratanlara karşı, “Bırakıyorum. Madem siz bu ağır yükün altından kalkabileceksiniz, işte kongre kararı aldık, çıksınlar ortaya” diyerek yönetici arkadaşlarına kararını açıkladığı belirtildi. Usta’nın bugünkü Malatya maçı sonrası ya da yarın basın toplantısı düzenleyerek, süreci anlatıp aday olmayacağı kararını resmen duyuracağı ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.