Başakşehir - Trabzonspor maçının 11'leri netleşti

Süper Lig'in 9. hafta kapanış maçında Medipol Başakşehir ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. 28 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de oynanacak olan zorlu karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Liderlik için sahaya çıkacak olan Trabzonspor'da tek hedef 3 puan. Zorlu karşuılaşma öncesi her iki takımında 11'leri netleşti. İşte Fatih Terim Stadyumu'nda sahaya çıkması beklenen kadrolar...

Süper Lig'de 9. haftanın kapanış maçında Medipol Başakşehir ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek.Son 6 maçını kaybetmeyen Medipol Başakşehir, geride kalan 8 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 14 puan toplarken, konuk Trabzonspor'un ise 15 puanı bulunuyor.Turuncu-lacivertli ekipte, omzundaki sakatlığı süren Danijel Aleksic bu mücadelede de forma giyemeyecek.

TEK HEDEF 3 PUAN

Bordo-mavililer, yarın deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak. Trabzonspor, Fatih Terim Stadı'nda oynanacak mücadelede rakibini 2 farklı skorla veya 3-2 ve daha yüksek skorlu tek farklı galibiyetlerle devirirse 18 puana ulaşacak. Alanyaspor'u averajla geçerek 275 hafta sonra ligin zirvesinde yer alacak.

ABDULKADİR PARMAK ŞOKU

Karadeniz ekibinde sakatlıkların ardı arkası kesilmiyor. Krasnodar maçında aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyundan çıkan 24 yaşındaki futbolcunun ağrıları sürünce MR'ı çekildi.Parmak'ın sağ alt baldır kası etrafında ve kaslar arasında darbeye bağlı yoğun kanama ile ödem tespit edildi.Oyuncunun tedavisine hemen başlandı. Abdulkadir Parmak'ın Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek.

STURRIDGE BELİRSİZ

Trabzonspor'un hocası Ünal Karaman da sağlık heyetiyle sürekli temas halinde. Başarılı çalıştırıcı, "Oynayabilir" onayını alırsa Sturridge'i maç kafilesine dahil edecek.Hücuma büyük çeşitlilik katan 30 yaşındaki oyuncusundan 45 dakika da olsa faydalanmak istiyor.

TRABZONSPOR'DAN ABDULKADİR PARMAK VE OBI MIKEL AÇIKLAMASI

Trabzonspor resmi siteden yaptığı açıklamada Obi Mikel ve Abdulkadir Parmak'ın Başakşehir maçı kadrosuna alınmadığını açıkladı.

İşte Trabzonspor'dan yapılan açıklama:

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 9. haftasında deplasmanda oynayacağımız Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları saat 11.30 da Teknik Direktörümüz Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmanla tamamlandı. Sağ alt baldırında darbeye bağlı yoğun kanama ve ödem tespit edilen Abdulkadir Parmak ile sağ uyluk ön adalesinde gerilme problemi yaşayan ve bugün yapılan antrenmana katılmayan Obi Mikel ağrılarının devam etmesi nedeniyle Medipol Başakşehir maçı kadrosuna dahil edilmedi.

TRABZONSPOR'UN 11'İ

Uğurcan Çakır

Pereira

Hüseyin Türkmen

Hosseini

Filip Novak

Jose Sosa

Doğan Erdoğan

Kamil Ahmet Çörekçi

Nwakaeme

Yusuf Sarı

Sörloth

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.