Burak Yılmaz’da ‘Çin İşkencesi’

Çin ekibi kiralık defterini kapatmasının ardından pazarlıklar bonservis için kızıştı. Trabzon, son teklifini 4.2 milyon EURO’ya çıkartıp transferi bitirmek ve Burak’ı hafta sonu getirmek istiyor.

KARAR DEĞİŞTİLER
Trabzon’a Burak için resmen Çin işkencesi uygulanıyor. Bordo-mavililerin anlaşmaya vardığı golcü oyuncu için Çin ekibi Beijing Guoan ile pazarlıklar önce bonservisini vermemesi üzerine kiralık alınması yönünde sürüyordu. Ancak Burak’ın gelecek sezondan sonra 33 yaşına ulaşmasıyla istenilen rakamlara alıcı bulamayacağına ve 5 maçlık cezası nedeniyle kalırsa takıma faydalı olamayacağına düşünen Çin ekibi bu kez transferde istekli gördüğü Trabzonspor’a ‘kiralık olayını kapattık. Transferi istiyorsanız, bonservisi ödeyip alın” dedi.

SON PAZARLIKLAR
Burak için 5 milyon EURO’luk bonservis isteyen Çin ekibine, ilk etapta 3.5 milyon EURO teklif eden Trabzonspor, pazarlıklarını sıkılaştırdı. Çin ekibinin dünkü görüşmelerde 4.5 milyon EURO indi, Trabzon ise teklifini 4 milyon EURO’ya çıkarttı. Bordo-mavililerin son pazarlıkları bugün tamamlayarak 4.2 milyon EURO civarında bir rakama Burak Yılmaz’ın bonservisi ile transferi bitirip yıldız golcüyü hafta sonunda imza şov için Trabzon’a getirmeyi amaçlıyor. Burak Yılmaz da kulübüne Trabzonspor’a transferi için yoğun baskı yaptığı ve Çin ekibinin transfere asıl bu nedenle onay verdiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.