Duraklama dönemi!

Trabzonspor’da sezon başında oluşan pozitif hava yerini sıkıntılı bir sürece bıraktı.  

Trabzonspor’da adeta duraklama dönemi başladı… Sezona Avrupa Kupaları’nda ki müthiş performansı ile başlayan Trabzonspor, yoğun maç temposu ve sakatlıklarla birlikte adeta duraklama dönemine girdi. Avrupa Ligi’nde Getafe hüsranı ile hayal kırıklığı yaratan bordo-mavililer, moral bulmak için çıktığı Sivasspor karşısında da taraftarlarını kahretti.

Sivas deplasmanında hem oynanan futbol hem de son dakikada yenen golle sahadan mağlup ayrılan bordo-mavililer gelecek için de endişe vermeye başladı. Takımdaki kilit oyuncular Ekuban ve Abdülkadir Ömür’ün uzun süreli sakatları, forma giyen oyuncuların formsuzlukları ise teknik direktör Ünal Karaman’ı kara kara düşündürüyor.

Tecrübeli teknik adam Ünal Karaman, Sivas maçını detaylarda yaptıkları hatalar nedeniyle kaybettiklerinin altını çizerken, “Özellikle deplasmanlarda penaltı dahil pozisyonları yapamazsak zorlanırız. Çalışacağız, devam edeceğiz. Son anda yediğimiz gol pahalıya mal oldu. Şimdi önümüzde zorlu bir Beşiktaş maçı var. Tüm çalışmamız bu maçı kazanmak için olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.