Ersun Yanal'dan şaşırtan Trabzonspor kararı!

Süper Lig'de şubat ayında çıktığı 4 karşılaşmadan yalnızca 1 puan alabilen Fenerbahçe, bu süreçte Trabzonspor, Ankaragücü ve Galatasaray'a kaybetmişti. Tek puanını Kadıköy'de Alanyaspor'dan almayı başaran sarı-lacivertliler, herhangi bir puan kaybında lige tamamen havlu atabilir. Ligin 24. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, şimdiden ZiraatTürkiye Kupası'nda oynanacak Trabzonspor maçını düşünmeye başladı. Ersun Yanal, bu maç öncesinde oyuncularına bazı yasaklar getirirken Antalyaspor maçının ardından da sürpriz bir karara imza atacak...

Süper Lig'de son 4 maçta 11 puan kaybederek şampiyonluk yarışında geriye düşen Fenerbahçe rotasını Türkiye Kupası'na çevirdi. Sarı lacivertli ekip bu cephede zafer elde edip hem sezonu kupayla kapatmak hem de Avrupa Ligi'nde direkt gruplara kalmak istiyor.Bu hedef doğrultusunda bazı önlemler alan teknik direktör Ersun Yanal, cumartesi Antalyaspor ile karşılaşacak olan takımını, salı günü kupadaki Trabzonspor maçına kadar Antalya'da kampa almak istediğini bildirirken, yönetim de bu talebi olumlu karşıladı.

CEP TELEFONU VE İNTERNETE SINIRLAMA

Antalyaspor maçından sonra İstanbul'a dönmeyerek çalışmalarını Antalya'da sürdürecek olan sarı lacivertli takım böylelikle 4 gün bu kentte kalmış olacak. Teknik direktör  Ersun Yanal'ın, özellikle Galatasaray yenilgisiyle moralleri çok bozulan futbolcuları dış dünyadan biraz olsun uzaklaştırmak amacıyla, kamp süresince cep telefonu ve internet kullanımı konusunda bazı sınırlamalar getireceği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı, iki gündür futbolcularla özel görüşmeler yaparak, moral ve motivasyonlarını yükseltmeye çalışıyor. Oyuncularından geçmişi unutmalarını isteyen Yanal, özellikle Trabzonspor ile oynayacakları Türkiye Kupası maçlarında hata yapmamaları gerektiğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.