Fırtına’da hedef 3’te 3

Bordo-mavililer Süper Lig ve Avrupa’da oynayacağı karşılaşmaları kayıpsız geçmek istiyor. Trabzonspor’u, Milli ara sonrası 10 gün içinde zorlu bir tempo daha bekliyor. Süper Lig’de Eylül ayı içinde 3 maç oynayacak olan bordo-mavililer bu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılarak ligde zirveye oturmayı, Avrupa’da da iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal karaman Gaziantep FK, Krasnodar ve Başakşehir maçlarını kayıpsız geçerek 9 puan elde etmenin hesaplarını yapıyor. Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı maçlarla kritik bir sürece girecek olan Trabzonspor önce Pazar günü Gaziantep FK’ya karşı, ardından hafta içi Perşembe günü de Rusya’nın güçlü ekibi Krasnodar maçlarıyla önemli bir sınav verecek. Bordo-mavililer takip eden hafta sonu da deplasmanda oynayacağı Başakşehir maçını da kazanarak zirvede kendini iyice hissettirmeyi planlıyor.

10 GÜNDE 3 KRİTİK MAÇ

Milli ara sonrası 10 gün içinde 3 kritik maç oynayacak olan Bordo-mavililer ilk olarak 19 Ekim Cumartesi güne sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Buradan alacağı 3 puanla puanını 15'e çıkarmayı planlarken Trabzonspor, diğer taraftan UEFA Avrupa Ligi'nde 24 Ekim Perşembe günü sahasında Rusya'nın Krasnodar takımıyla oynayacağı maça moralli çıkmak istiyor. Grubunda henüz galibiyetle tanışmayan Trabzonspor, 1 puan ile 3. sırada yer alırken, grupta henüz puanı bulunmayan Krasnodar karşısında Avrupa'daki yol haritasını büyük oranda belirlemiş olacak. Bordo-mavililer, bu maç sonrasında ise Başakşehir deplasmanından puanlarla dönerek Süper Lig'de zirvede kendini iyice hissettirmeyi planlıyor.

KARAMAN’IN GÜVENİ TAM

Trabzonspor Teknik Direktör Ünal Karaman bütün bu hesapları yaparken de en büyük güvencesi oyuncuları. Oyuncularının üstün gayretinden oldukça memnun olduğu her fırsatta dile getiren Karaman, önlerinde kritik maçlar olsa da her maçı tek tek düşünmeleri gerektiğini ifade etti. Alacakları her 3 puanın hedeflerine kendilerini bir adım daha yaklaştıracağına vurgu yapan Karaman’ın tek sıkıntısı ise sıkışık fikstürde alternatif oyuncu sayısının fazla olmaması. Bu yüzden bir çok maçta aynı futbolculara forma vermek durumunda kalan ve fazla rotasyon şansı olmayan Karaman buna karşın oyuncularının özverisi ile süreci atlatacaklarına inandıklarını kaydetti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.