İşte Usta'nın gizli transfer harekatı: Moussa Sissoko / Özel Haber

Nurgül GÜNAYDIN / ÖZEL HABER

Trabzonspor ‘büyük’ bombayı patlatmak üzere. Hedef Moussa Sissoko..Bordo-mavililerin, Junuzovic ve Sosa transferlerinden sonuç alınamayınca ’10 numara’ transferinin gündemden düştüğü sanılırken aslında Başkan Muharrem Usta’nın bir süredir bu bölge için dünyaca ünlü bir yıldızın peşinde olduğu ortaya çıktı. Usta’nın Junuzovic transferinin kapanması üzerine Sissoko için temasa geçtiği ve oyuncu ile menajeri ile Avrupa seferinde görüşüp anlaştığı belirtildi.

1 YILLIK KİRALIK
Geçen sezon süre alamadığı Tottenham’dan ayrılmak isteyen ve kulübünde 1 yıllık oyuncuyu kiralamayı kabul ettiği Sissoko için Trabzonspor’un transferde son aşamaya geldiği belirtildi. Fransız yıldızın Müslü- man olması ve bu nedenle futbola yeni dönüş için Türkiye’ye gelmek istemesi nedeniyle Trabzonspor’un transferde eli güçlenirken, İngiliz ekibi ise Sissoko’yu Avrupa’da başka bir kulübe kiralama isteği şu anda transferin önündeki en büyük engel.

OLMAZSA KAPANIR
Usta’nın Sissoko’nun transferini bitirerek 50.yıl için en önemli bölgeye dünya çapında bir yıldızı kazandırarak transferdeki suskunluğu bozmayı ve taraftarı da heyecanlandırmayı amaçladığı ifade edildi. Sissoko’nun kulübüne Trabzonspor’a gelmek için yoğun baskı yaptığı öğrenilirken, transferin gelecek hafta mutlu sonla bitebileceği ifade edildi. Bordo-mavililer, Sissoko’nun transferini gerçekleştiremezse 10 numaraya transfer yapmayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.