KARAR OY BİRLİĞİ İLE ALINMAMIŞ

Trabzonspor’da Burak ile birlikte kadro dışı bırakılan Onur’un kararı resmi siteden açıklandığı gibi ‘oy birliği’ ile alınmadığı belirtildi. Yönetim toplantısında Burak’ın kadro dışı kalması konusunda her yönetici aynı fikirde olurken, Onur konusunda fikir ayrılığı çıktığı öğrenildi. Yönetimin finansör isimlerinden olan Ertuğrul Doğan ile bir yöneticinin daha Onur’un kadro dışı bırakılması karşı çıktı.

BEŞİKTAŞ DEVREDE

Doğan ve diğer yöneticinin, “Burak tamam ama Onur’u böyle harcamamalıyız” dediği belirtildi. Buna rağmen Onur kadro dışı bırakılırken, oy çokluğu ile karar alınmasına rağmen karar oy birliği ile alındı diyerek açıklanma yapılması manidar bulundu. Onur için kalede sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ın devreye girdiği ve devre arası Trabzon’un kapısını çalacakları belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.