Obi Mikel resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor'da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Transferde ilk olarak gelecek vaat eden isimlere yönelen bordo-mavililer, bombayı patlattı. Karadeniz ekibinin tecrübeli oyuncusu Ogenyo Onazi, Trabzonspor'un dünya yıldızını sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar...Trabzonspor transfer bombasını patlattı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısına harika bir çıkış yapan bordo-mavililer bir süredir transfer çalışmalarına devam ediyordu. İlk olarak takıma genç oyuncuları katan bordo malvili ekip dünya yıldızı Obi Mikel'i kadrosuna kattı.Karadeniz ekibi Obi Mikel transferini Kamuoyu Aydınlatma Platformuna bildirdi. Fırtına Nijeryalı yıldız ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

TRABZONSPOR'UN KAP'A YAPTIĞI BİLDİRİMDE;

Serbest statüde bulunan, Nijerya Milli Takımının kaptanı, Profesyonel Futbolcu John Mikel Obi ile kulübümüze transferi konusunda bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre oyuncuya;

2019-20 sezonu için 1.500.000.-EUR garanti ücret,

2020-21 sezonu için 1.500.000.-EUR garanti ücret,

2021-22 opsiyon sezonu için 1.500.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

2019-20 ve 2020-21 sezonlarında oynanacak Süper Lig maçlarının %70 inde en az 45 dakika oynaması halinde opsiyon şartı gerçekleşmiş olacaktır.

''HOŞGELDİN OBI MIKEL''
Onazi sosoyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Obi Mikel'in Trabzonspor'a transfer olduğunu açıkladı. İşte Onazi'nin o paylaşımı...

 

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.