Schalke peşini bırakmıyor

Bu kez 5 milyon euro teklif ile gelecekler

Trabzonspor'un Çek sol beki Filip Novak için Alman ekibi Schalke 04'ün ısrarı sürüyor. Daha önce 4 ve 4.5 milyon euroluk tekliflerle Trabzonspor’un kapısını çalan ve olumsuz yanıt alan Alman ekibinin bu kez 5 milyon euroluk bir teklif ile Novak’ı isteyeceği belirtildi. Trabzonspor kurmayları ise bırakmak istemedikleri Çekyalı oyuncu ile yeni sözleşme yapmayı planlıyor.

Trabzonspor’da Novak operasyonu… Bu sezon ortaya koyduğu performans ile alkış alan ve bir çok Avrupa takımının da markajına giren Çekyalı oyuncu Filip Novak için bordo-mavililer kolları şimdiden sıvadı. Trabzonspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Novak için harekete geçen Trabzonspor kurmayları 29 yaşındaki oyuncu yeni bir sözleşme teklifine hazırlanıyor.

Rodallega’da olduğu gibi transfer işini sezon sonuna bırakmak istemeyen bordo-mavili yönetim, Çekyalı oyuncuya 3 yıllık yeni sözleşme teklif edecek.  Trabzonspor kurmaylarının bu doğrultuda an kısa zamanda Çekyalı savunmacının menajerini Türkiye’ye davet edilecği ve masaya oturacağı öğrenildi. Hem Trabzonspor’a hem de şehre kısa sürede uyum sağlayan futbolcunun da yeni mukaveleye sıcak baktığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.