Sen kimsin ki Trabzonspor'a dil uzatıyorsun

Ahmet Çakar'dan Alp'e: Sen kimsin ki Trabzonspor'a dil uzatıyorsun
Trabzonspor’un Gaziantep FK maçında hakem tarafından katledilmesiyle ilgili bordo mavili kulüp resmi sitesinden sert bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamaya MHK başkanı Zekeriya Alp TFF resmi sitesinden yanıt verdi. Bu gelişme üzerine eski hakemlerden Ahmet Çakar sert yorumlarda bulundu.

Çakar şöyle konuştu;

Zekeriya Alp geçen sene Galatasaray Konyaspor maçından sonra kulüpler deklarasyon yayınladı gıkın çıkmadı. Zorlu’da buluştun dediler gıkın çıkmadı. İş patlayınca konuştun.

Ali Koç’la işbirliğin var dediler gıkın çıkmadı. Fenerbahçe aylardır “bizi gebertiyorlar” dedi gıkın çıkmadı. Trabzon olunca neden konuştun. Kaldı ki hedefte MHK başkanı yoktu. Açıklamada bir kulüp başkanı hedefe konuldu. Zekeriya Alp’in bunu yapmasının tek nedeni aldığı emirdir.

Sakın Trabzon’un yenme operasyonunda alet olma. Sen bilerek bu açıklamayı yapmadın sen hiyerarşik statü içinde birisinin yap demesiyle istemeyerek yaptın. Eğer hür iradesiyle yaptıysa adım Ahmet Çakar değil. Bu açıklamayı neden yaptılar biliyor musun, Trabzon’dan intikam almak için.

Aylarca Ali Koç’un başını çektiği bir işaret fişeği ile Trabzonspor’un kollandığı imajı zerk edilmeye başladı. Aslında öyle bir şey yok. Dün de bunu gördük. Hiçbir takıma olmadığı gibi Trabzon’u yedirtmem. Zekeriya Alp sen kimsin ya. Sen hangi hakla Trabzon’a dil uzatıyorsun.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporDil
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.