Süper Lig'in Füzecisi

Süper Lig'in uzun menzilli takımı Göztepe, oyuncusu Sosa

Süper Lig'in 26 haftası geride kaldı ve corona virüsü nedeniyle liglere ara verildi. Geride kalan dönemde 659 gol atılırken ceza sahası dışından birçok güzel gol atıldı. Bu konuda en başarılı takımlar Göztepe, Fenerbahçe ve Trabzonspor olurken Jose Sosa 4 kez ceza sahası dışından gol atıp bu alanda ilk sırada yer aldı

Süper Lig'de 26 haftalık dönem geride kalırken dünyayı saran corona virüsü nedeniyle maçlara ara verildi. Oynanan 26 haftada takımlar toplam 659 gol atarken bu gollerin içinde ceza sahası dışından atılan klas goller oldu.

Süper Lig'de bu sezon en çok ceza sahası dışında gol atan takımlar Göztepe, Fenerbahçe ve Trabzonspor oldu. Oyuncu bazında ise ilk sırada Jose Sosa yer aldı. Arjantinli oyuncu bu sezon toplam 4 kez ceza sahası dışından gol kaydetti.

Süper Lig'de bu sezon ceza sahası dışından en çok gol atan oyuncular

Süper Lig'de bu sezon ceza sahası dışından gol atan takımlar

1-Göztepe 11

2-Fenerbahçe 9

3-Trabzonspor 8

4-Gaziantep FK 7

5-Y.Malatyaspor 7

6-Sivasspor 6

7-Başakşehir 6

8-Denizlispor 5

9-Beşiktaş 5

10-Gençlerbirliği 5

11-Ankaragücü 4

12-Kasımpaşa 4

13-Antalyaspor 3

14-Galatasaray 3

15-Rizespor 3

16-Kayserispor 3

17-Alanyaspor 3

18-Konyaspor 2

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.