Trabzonspor'dan Beşiktaş'a Rodrigo Caio çalımı!

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Edgar Ie'nin sezonu kapatmasının ardından stoper arayışlarını sıklaştıran bordo-mavililerde Rodrigo Caio gündeme geldi. Brezilya basını Beşiktaş'ın da listesinde olan 28 yaşındaki Brezilyalı stoper için devreye girdiğini yazdı. 

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.Edgar Ie'nin sezonu kapatmasının ardından birçok ismi listesine alan bordo-mavililer için sürpriz bir iddia gündeme geldi.Brezilya basınında yer alan haberde, Trabzonspor'un Beşiktaş'nın da listesinde olduğu iddia edilen Rodrigo Caio için devreye girdiği yazıldı.Stoper arayışını sürdüren Trabzonspor, Beşiktaş'ın da listesinde bulunan Flamengo'dan Rodrigo Caio için atağa kalktı. Brezilya basınının iddialarına göre Caio için Toronto FC ile Porto kulüpleri de devrede.Rodrigo Caio'nun, Flamengo'nun yeni teknik direktörünü etkilemeyi başaramadığını, bu yüzden satışına izin verildiği kaydedilirken, Rio ekibinin Caio için 19 milyon Real, yaklaşık 3 milyon Euro istediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105