Yazarlar Trabzonspor'u değerlendirdi

Yazarlar Levent Tüzemen, İskender Günen, Bülent Timurlenk, Murat Özbostan, Fatih Doğan ve Gürcan Bilgiç;  Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman'ın performansını yorumladılar.

KARAMAN'I HAYRETLE İZLİYORUM!

Trabzonspor Teknik Direktörü, geçen hafta maçtan sonra yaptığı açıklamada transferlerden haberi olmadığını söyledi. Bu sözleri hayretle karşıladım…

ÖZBOSTAN: Trabzonspor galibiyeti unuttu. Sakat oyuncusu çok ama Ünal Karaman da teknik açıdan eleştiriliyor. Transfer politikası hayal kırıklığına uğradı. Siz ne düşünüyorsunuz?

GÜNEN: Şu an gelinen noktada Uğurcan'ın performansı ile ayakta kalmaya çalışan bir takım var. Yapılan transferlerin yanlışlığı ortada. Buna Ekuban ve A.Ömür gibi oyuncuların sakatlıkları eklenince alınan sonuçlar sürpriz olmadı. Geçen yıl bu takımı başarıya götüren en önemli faktör; takım olma bilinci ve mücadele gücüydü. Bugün ise mücadele gücünün kaybolduğunu görüyoruz. Şimdi gelelim Ünal Karaman'a... Geçen hafta maç toplantısında, transferlerden haberi olmadığını söyledi. Bunu hayretle karşıladım. Çünkü bir teknik adam, yönetim ile bir araya gelip transfer politikasını belirler. Aksi çok yanlış olur.

TÜZEMEN: Alınan kötü sonuçları doğrudan yönetime ve Ünal hocanın üzerine yıkmak büyük haksızlık olur. Sanki birileri Trabzonspor'a büyü yaptı. Aynı anda Abdülkadir Ömür ameliyat oldu. Ekuban'ın tarak kemiği kırıldı, Yusuf Sarı dizinden operasyon geçirdi. Tüm felaketler Trabzon'un üstüne yağdı. Yönetim Ocak'ta eksikleri tamamlayacak hamleleri yapacaktır.

BİLGİÇ: Trabzonsporlular takımlarını tabela üstünden eleştirdikleri sürece hiçbir yere varamazlar. Ön tarafı çok etkili, pozisyonlara giren bir takımları var. Defanstaki problemlerinin kaynağı, bu ön tarafın topun arkasına geçmemesi. Kolay gol yiyorsanız, şampiyon olmanız kolay olmaz. Süreçte tedavi edilecek bir rahatsızlık varken, Trabzonspor'un keyifli oyununun tadını çıkarsınlar.

TİMURLENK: Teknik adamın başarısız olduğunu, gitmesi gerektiğini söyleyenler olabilir ama ben Karaman'ı geçen sezonun ikinci yarısında oynattığı nefis futbolla hatırlıyorum. Sivas'ta penaltıyı atsalar takımın üzerine güneş açacaktı. Bundan sonra Trabzon'un zirve şansını, rakiplerinin yiyeceği çelmeler belirleyecek. Beşiktaş maçı bu yüzden 3 puandan daha ötesi.

İSKENDER GÜNEN: Fikret Orman'ın istifasıyla Beşiktaş için yeni bir süreç başlıyor. Bu haftaki Trabzonspor maçında siyah-beyazlıların alacağı sonuç, Abdullah Avcı'nın da geleceğini belirleyecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.