Yerli şampiyon.

Türk futbolculardan tam 32 gol bulan Trabzonspor, ligde sadece yerli oyuncuların golleri ile yapılan puan tablosunda zirveye çıktı

Süper Lig'de ilk 5 mücadelesini devam ettiren Trabzonspor'da yerli oyuncular takımın yükünü çekiyor. Akhisar deplasmanında Burak, Okay, Yusuf ve Olcay'ın skora etkileri ile kazanan, Yeni Malatya karşısında ise Yusuf ve Burak'ın performansı ile üç puanı alan Trabzonspor sadece yerli oyuncuların skorları ile oluşan puan tablosunda zirvede.

Attığı gollerin 32'sini yerlilerin ayağından bulan bordo-mavililer, 26 haftada yabancı oyuncuların golleri hesaba katılmadığında 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 1 yenilgi ile 57 puanla zirvede yer alıyor. Trabzonspor'u 49 puanla Kayserispor izliyor. Lig lideri G.Saray'ın 6. sıraya düştüğü listede, Beşiktaş 5, F.Bahçe ise ancak 12. sırada yer alabildi. (SABAH)

https://iaftm.tmgrup.com.tr/0fdfe5/0/0/0/0/255/400?u=https://iftm.tmgrup.com.tr/2018/03/20/yerli-sampiyon-1521494408612.jpg

Anahtar Kelimeler:
YUSUFBurakYerli şampiyon.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.