ZAFERLE BİTİRECEĞİZ

Ligde 10 maçtır yenilmeyen Trabzonspor evinde Beşiktaş'ı yıkıp hem taraftarına derbi zaferi ile veda etmek hem de 3.'lük umutlarını son haftaya taşımak amacında

Trabzon derbi zaferi ile taraftarına veda etmek amacında... Ligde 10 maçtır kaybetmeyen bu seri ile Avrupa biletini cebine koyan bordo-mavililer, bu akşam evinde Beşiktaş ile üçüncülük umutlarını son haftaya taşımak için kapışıyor. Ligde ilk 2 hesapları yapan Şenol Güneş'in takımı Beşiktaş'ı devirmek isteyen Trabzonspor böylelikle taraftarına da güzel bir final ile veda etmek amacında.

Trabzonspor, evindeki son büyük maçından zaferle ayrılmak isterken, bu galibiyetle lig üçüncülüğü yarışındaki umutlarını son haftaya taşımak istiyor. Sakatlığı geçen Pereira ile cezası biten Hosseini'nin de forma giyeceği ligin son derbisinde bordo-mavili taraftarlar da Ramazan ayına rağmen Medical Park’ı tıklım tıklım dolduracak. Bordo-mavililer böylece evindeki son büyük finalden zaferle çıkıp taraftarına erken bayram yaşatmak arzusunda.

STAT: Medical Park

HAKEM: Fırat AYDINUS

YAYIN: beIN SPORTS

SAAT: 19.00

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira (Kamil), Hosseini, Hüseyin, Novak, Sosa, A.Parmak, Yusuf, A.Ömür, Nwakaeme, Rodallega

BEŞİKTAŞ: Karius, Adriano, Vida, Mirin, Caner, Atiba, Necip,Quaresma, Ljajic, Kagawa, Bura

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.