Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin tatile çıkmıştı

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin tatile çıkmıştı... Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin resmen aç kaldı...

Son olarak Kuzgun dizisi ile izlediğimiz oyuncu Burcu Biricik sosyal medyada olay oldu. Aktif bir Instagram kullanıcısı olan Burcu Biricik paylaşımlarıyla takipçilerinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Son olarak Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin tatil için Vietnam'a gitmişti. Hayranlarına buradan sık sık paylaşımda bulunan Burcu Biricik ve eşi Vietnam'da "aç kaldık" dedi. Seyahatten detaylar veren Burcu Biricik, yemek konusunda ise büyük problem yaşadıklarını gösterdi.

Barış Arduç'la başrolü paylaştığı Kuzgun dizisinin bitmesinin ardından dinlenmeye çekilen oyuncu Burcu Biricik eşi Emre Yetkin'le Asya tatiline çıktı.

YEMEK KONUSUNDA PROBLEM YAŞADILAR

Yeni bir projede yer almayan ünlü oyuncu ve eşi Emre Yetkin Vietnam'a tatile gitti. Daha önce de Uzak Doğu'ya tatile giden ünlü çift Instagram hesabından mutlu hallerini paylaştı. Seyahatten detaylar veren Biricik, yemek konusunda ise büyük problem yaşadıklarını gösterdi.

"AÇIZ"

Bir restoranttan paylaşım yapan Yetkin, yemek masasını paylaşarak "Açız" notunu düştü. Geçtiğimiz yıl Tayland, Japonya, Malezya'ya ve Afrika'ya giden çift bu kez tercihlerini Vietnam'dan yana kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.