HAYIRSIZ EVLAT!

Trabzon’da anne ve babasını tehdit eden, zorla parasını alan ve dövdüğü iddia edilen hayırsız evlat hakkında üç ayrı suçtan hapis istemiyle dava açıldı. K.B.’nin 18 yıldan 35 yıla kadar hapis istendiği öğrenildi.

BIÇAK ZORUYLA ARACA BİNDİRMEK İSTEDİ

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesi’nde A.B. ve A.B. adlı anne ve baba polis merkezine giderek çocukları K.B.’den şikayetçi oldu. Anne ve baba,  çocuklarının 10 yıldır alkol kullandığını ileri sürerek, kendilerini ölümle tehdit ettiğini ve zorla paralarını aldığını söyledi.  Anne ve baba çocuklarının kendisini dövdüğünü belirterek, “Son olayda alkolü bittiği için zorla paramızı aldı. Bizi kesmekle tehdit etti. Sonra arabayı aldı ve bıçakla tehdit ederek, ’Gidiyoruz, bana telefon alacaksınız’ dedi. Komşularımız bizi kurtardı” diye konuştular.

SAVCI ÜÇ AYRI SUÇTAN HAPİS TALEP ETTİ

A.B. ve B.A., adlı anne ve babanın şikayeti üzerine K.B. hakkında soruşturma başlatıldı.  Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan K.B. hakkındaki suçlamaları reddetti. Savcı, tamamlanmamış tehdit etmek suretiyle yağma, teşebbüs aşamasında kalmış yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından hazırladığı iddianameyi ağır ceza mahkemesine gönderdi. K.B. hakkında üç ayrı suçtan toplam 18 yıldan 35 yıla kadar hapis istendiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonEvlatHayırsız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.