YOMRA'DA BIYIK SESLERİ

İYİ PARTi Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Çalışmaların durmadan devam ettiğini belirtti. Bıyık “Tüm Yomralılara hizmet için adayım. Adam kayırmacılık, ötekileştirme ve adaletsizlik bizim olduğumuz yerde olmayacak. Size söz veriyorum, birlikte başaracağız.” dedi. Ocak ayı ile birlikte saha çalışmalarına hız veren İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Yomra’nın mahallelerini arşınlamayı sürdürüyor. Tandırlı, Kılıçlı ve Çamlıyurt mahalleleriniz ziyaret eden Bıyık “Tüm Yomralılara hizmet için adayım. Adam kayırmacılık, ötekileştirme ve adaletsizlik bizim olduğumuz yerde olmayacak.” dedi.

ADAM KAYIRMA BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE OLMAYACAK

Sahada uzun süredir aktif olarak çalışmalarını sürdüren Bıyık, ocak ayı ile birlikte çalışmalarına hız verdi. Tandırlı, Kılıçlı ve Çamlıyurt mahallelerini ziyaret eden Bıyık, vatandaşlarla ve esnafla sohbet etti. Bıyık “Havanın en soğuğunda bile vatandaşın içimizi ısıtan sevgileri bizi mutlu ediyor.” ifadelerine yer verdi. Geçtiğimiz günlerde İlçe Yönetim Kurulunda toplantı gerçekleştiren Bıyık,  yapılan çalışmaları geleceğe dair planları değerlendirdiklerini söyledi. Çalışmaların durmadan devam ettiğini kaydeden Bıyık “Tüm Yomralılara hizmet için adayım. Adam kayırmacılık, ötekileştirme ve adaletsizlik bizim olduğumuz yerde olmayacak. Size söz veriyorum, birlikte başaracağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.