Polis Mahmut Uslu'yu kandırdı

İFADELER TRABZON'A ULAŞTI

İstanbul'da adresleri belirlenen futbolcu, kulüp yöneticisi ve çalışanların ifadesini Trabzon ulaştı. Trabzon'a son olarak ifadesi ulaşan Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kaleci Antrenörü Murat Öztürk, otobüse ateş eden kişiden şikayetçi olduklarını söyledi. Otobüsün arka koltuğunda oturduğunu belirten Selçuk Şahın, Pat pat şeklinde gelen ses üzerine otobüsün lastiğinin patladığını düşündüğünü söyledi. Şahin, "Otobüs durunca ön tarafa geçtim. Koltukta kan izleri vardı. Ben kimseyi görmedim" dedi. 

OTOBÜSTEKİLER ŞİKAYETÇİ OLDU 

Otobüsün önünde oturduğunu belirten Kaleci Antrenörü Murat Öztürk, "Bir anda otobüsün ön camı patladı. Ben araca tüfekle ateş edildiğini anladım, otobüsteki kulübün özel güvenlikçi şoföre bağırarak otobüsü kenara çekmesini istedi. Daha sonra şoföre yardım etti. Daha sonra bize adı söylenen saldırgandan şikayetçiyim. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifadesi alınan Emre Belözoğlu ise yaralanmadığını fakat ölümcül darbe alabileceğini belirterek, şikayetçi oldu. 

POLİS USLU'YA KANDIRMIŞ

Saldırının ardından Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu, yaşanan olaya büyük tepki gösterdiği ve olay yerinden havalimanına gitmek için zırhlı araç talebinde bulunduğu öğrenildi. Polisin uyanıklılığı sayesinde Mahmut Uslu ve beraberindekileri zırhlı araç diye çevik kuvvet otobüsüne bindirerek olay yerinden uzaklaştırılarak, havalimanına gönderdiği ortaya çıktı. Bu arada bir kişinin teslim olacağı fakat dönemin savcısının yaptığı 44 kişiyi öldürmekten yargılanacak açıklaması üzerine teslim olmaktan vazgeçtiği iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.