ABD'ye rest çekti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Atatürk Alanı 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda partisi tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak hem vatandaşlara seslendi hem de ABD’ye rest çekti. Bakan Soylu, Trabzon’da yaptığı konuşmada, Türkiye’nin S-400 füze savunma sistemiyle ilgili geri adım atmayacağını belirterek ABD’nin sözlerinin hiçbir ehemmiyetinin olmadığını ifade etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rusya’dan alınan S-400 füze savunma sistemine ilişkin, Türkiye’nin kendi istikametine gittiğini belirterek bundan da geri adım atmayacağını söyledi. Bakan Soylu, “Dev projeler tek tek hayata geçiriliyor. Çok iyi gidiyoruz. Daha da iyi gideceğiz. Bursa'da yeni şehir hastanesini açtık. Hastane için 7 yıldızlı otel desem azdır. İnsanımıza ne kadar değer verdiğimizi elbette ki milletimiz iyi bilir. Geçen buraya geldiğimizde 'S 400'ler gelecek' dedik. Kim ne söylerse söylesin; Amerika öyle söylesin, böyle söylesin, hiçbir ehemmiyeti yok. Türkiye kendi istikametinde gitmektedir ve bundan da geri adım atmayacak. S 400'ler geldi ve bu topraklar tarihinin en güvenli noktasına bir adım daha yaklaşmış oldu. Allah milletimizden razı olsun. Yatırımlarla turizmle memleketimiz daha iyi noktalara geldi. Daha yeni başladık. Çok zengin olacağız, çok güçlü olacağız, çok özgür olacağız. Etrafımızdaki coğrafyaya dünyada, başka yerlerde olup da biz buraya nizam vermeye çalışacağız diyen kimseyi karıştırmayacağız. Adaletimizi de, huzurumuzu da biz getireceğiz.” şeklinde konuştu.

“EMNİYET KEMERİ KONUSUNDA YÜZDE 99’A YAKIN DUYARLILIK ELDE EDİLDİ”

Bakan Soylu, başlattığı emniyet kemeri kampanyası konusunda yüzde 99’luk duyarlılık elde ettiklerini ifade ederek, vatandaşların trafikteki duyarlılığına dikkat çekti. Bakan Soylu, “Yollarda polislerimiz, jandarmalarımız görevlerine devam ediyor. Trafik denetimi yapıyorlar, sebebi 1 az can daha kaybetmek. Büyük bir gayret ortaya koyduk, kemerimizi de bağlıyoruz. Kemerimiz de ses getiriyor inşallah. Yaptığım denetimlerde bir şeyi müşahede ettim; neredeyse yüzde 99'una yakın kemer konusunda bir duyarlılık elde edildi. Çok çalışacağız, size mahcup olmamak için çok gayret göstereceğiz.” dedi. Konuşmaların ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma, Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Milletvekilleri halkla bayramlaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.