GÜMRÜKÇÜOĞLU, 6 YIL ÖNCE DE ÇÖPLERİN YERALTINA İNMESİNİ REDDETMİŞ

Trabzon’un en prestijli caddelerinden biri olan hatta zaman zaman trafiğe kapatılması bile gündeme gelen Kahramanmaraş Caddesinde çöp konteynerlerinin yer altına alınmasıyla ilgili Ortahisar ve Büyükşehir Belediyesi arasındaki diyaloğu dün manşetimize taşımıştık.

Ortahisar’ın ‘Çöp konteynerlerini yer altına alalım’ talebinin Büyükşehir Belediyesi tarafından iki kez reddedilmesi konuşuladursun dün yeni bir şey daha öğrendik.

Çöp konteynerlerinin yer altına alınması fikri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na 7 yıl önce de gitmiş. Teklifi götüren ise dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç’ti. Sevinç’in bu yönde Türkiye’nin önde gelen bir firmanın, “10 adet size ücretsiz verelim ve deneyelim. Sistemi kuralım. Beğenseniz de beğenmesiniz de bu 10 tanesi size kalır. Beğenirseniz diğer belirlediğiniz noktalara da kurarız.” teklifi götürdüğü Başkan Gümrükçüoğlu’nun bu teklifi “Yeraltında karşımıza kablolar, su ve kanalizasyon sistemleri çıkabilir. Başımıza iş açmayalım” gerekçesiyle reddettiği ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.