O, bina yıkılıyor

Trabzon’da Atapark yanında bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) eski hizmet binası yıkılıyor. Bir süredir boş halde bulunan ve yıkımına başlanan binanın yıkım işlemleri hummalı bir şekilde devam ediyor. MAPA firması tarafından Atapark’ın hemen yanında bulunan kavşakta gerçekleştirilecek olan kavşak projesi için yürütülen çalışma kapsamında eski Trabzon SGK İl Binası yıkılıyor. MAPA firması tarafından yıkımı gerçekleştirilen eski SGK binasının yıkım çalışmaları bir hafta daha devam edecek. Binanın temellerinin yıkılmasının ardından alanın temizlik işleriyle son bulacak olan yıkım işleminin ardından kavşak için çalışmaların devam edeceği öğrenildi. Son olarak il binasının hemen yanında bulunan kurumun lojmanlarının yıkım işlemi tamamlanmıştı. SGK eski hizmet binasının yıkılmasının ardından kavşak çalışmaları kapsamında yıkım işlemine Erdoğdu yolundaki diğer binaların yıkılmasıyla devam edilecek süreç sonucunda ortaya çıkacak olan kavşak ile ilgili konuşan yüklenici firma MAPA yetkilisi Cemal Baştan, çevre düzenlemesi ve yapım işlerinin ardından Trabzon’a kazandırılacak olan kavşağın bölgedeki trafik sorununu çözeceğini söyledi.

2016’DA YENİ CUMA’YA TAŞINMIŞTI

Eski SGK il binasının boşaltılmasının ardından Trabzon’da faaliyetlerini sürdüren Sosyal Güvenlik Kurumu, şehirde 3 farklı adreste hizmet veriyordu. Bu adreslerdeki faaliyetlerini 21 Mart 2016 Pazartesi günü Yeni Cuma’daki il binasına taşıyan SGK, bu tarihten itibaren Yeni Cuma’da hizmet vermeye başlamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.