43 PROJE İLE GELİYOR...

KTÜ, öğretim üyeliği görevinden istifa eden Doç. Dr. Volkan Yıldırım, AK Parti Yomra Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Yıldırım “18 yıllık belediyecilik tecrübemiz var. Kendi kendini finanse eden belediyecilik anlayışını benimseyeceğiz. 43 projemiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için uğraşacağız.” dedi.

AK Parti Yomra İlçe Başkanlığına resmi başvurusunu gerçekleştiren Yıldırım, başvurusu sonrasında, parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Yıldırım “Amacımız, görev süremizin sonunda; Yomra’mızı, Birleşmiş Milletler ve İnsani Gelişme Vakfı tarafından her yıl yayınlanan Türkiye’de en gelişmiş 30 ilçe sıralamasının içine sokmaktır.” ifadelerine yer verdi.

CUMHURBAŞKANIMIZI ZİGANA DAĞINDA KARŞILAYAN BİRKAÇ KİŞİDEN BİRİYDİM

Temel hedefinin demokratik ve paylaşımcı bir yönetim tarzı ile çocukları, gençleri ve kadınları ön planda tutan, tüm bireyler için güçlü toplum ve güçlü çevre oluşturmak adına hizmet veren, yerel kalkınmayı başaran; katılımcı, naif, yenilikçi, güler yüzlü, şeffaf, sosyal, akıllı bir belediye modeli yaratabilmek olduğunu söyleyen Yıldırım “2002 yılında bir kış günü, teşkilatlanma süreci daha henüz başlamadan Sayın Cumhurbaşkanımızı Zigana Dağında karşılayan birkaç kişiden biri olarak, AK Partinin ilk kuruluş sürecinde il ve ilçe teşkilatlanmasında önemli görevler aldım” şeklinde konuştu.

Yomra’nın geleceğinde olmak istediğini belirten Yıldırım “Hiçbir kişinin, kurumun ya da kuruluşun aday adayı değilim. Ben yıllarını belediyecilik çalışmalarına adamış bir akademisyenim. Bu sıfatla yola çıktım ve sadece bu sıfatla yoluma devam edeceğim. Bütün Yomra’lı hemşerilerimin beni böyle tanımasını ve bilmesini istiyorum.” dedi.

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM?

Yomra ilçesini daha ileriye götürebilmek için sorumluluk duyduğunu belirten Yıldırım “Metropol olan bu ilçenin, yıllarca çalıştığım ve emek verdiğim, her aşamasında olduğum akıllı yönetim sistemleri ile yani kent bilgi sistemleri ile modern ve teknolojik bir yapıda yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum. Altyapısından üstyapısına kadar, binasından yoluna kadar, sosyal yaşam alanlarından kültürel kazanımlarına kadar her aşamada akıllı bir kent olarak yoluna devam etmesini istiyorum. Türkiye’de parmakla gösterilelim istiyorum.” ifadelerine yer verdi.

YOMRA’YI İLERİ TAŞIYACAĞIM

Yomra halkının desteğiyle hedeflerine ulaşabileceğini belirten Yıldırım “Kendime güvendim ve aday oldum. Sayın Cumhurbaşkanımızın öngördüğü, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda, Yomra’yı biraz daha ileriye taşıyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu vesile ile aday adaylığımızın vatanımız, milletimiz, bölgemiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlçe başkanımıza ve onun nezdinde bütün AK Parti Yomra İlçe Teşkilatına, bize bu imkânı tanıdıkları için çok teşekkür ediyorum. Bütün aday adayı arkadaşlarıma da cani gönülden başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.