Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, pazardan topladıklarını evine sırtında çuvalla taşıyan Afganlı bir dedenin imdadına yetişti. 
SIRTINDA ÇUVALI GÖRDÜ ARACI DURDURDU
Sabah evden çıkan ve emniyet müdürlüğündeki makamına giden Metin Alper, Yalı mahallesinde halden topladıklarını sırtında taşıyan yaşlı bir adam gördü. Müdür Alper, şoföründen ardacı durdurmasını istedi. Araçtan inen Alper yaşlı adamın Afgan uyruklu olduğu öğrendi ve nereye gideceğini sordu. Uzun yıllar Afganistan’da görev yapan Emniyet Müdürü Alper ismini Muhammet olduğunu öğrendi. Yaşlı adamın Yalı Mahallesine gideceğini öğrenen Alper, çuvalı korumasına vererek yaşlı adama gideceğe yere kadar eşlik etmek istedi  Bu sırada Afganlı adamın gideceğini yerin uzak olduğu öğrenen Emniyet Müdürü Alper, kendi makam aracını yaşlı adama tahsis etti. Şoföründen yaşlı adamın çuvalını bagaja koymasını ve kendisine gideceği yere götürmesini istedi. 
POLİSİN MİSAFİRPERVERİLİĞİNİ GÖSTERDİ
Müdür Alper, daha öncede makam aracıyla seyir halindeyken bir aracın sürücünün davranışlarını dikkat etmiş, durdurulmasını istediği araç aranmış ve şoförün İstanbul’dan Trabzon’a ehliyetsiz geldiği belirlenmişti. Emniyet Müdürü Metin Alper’in dikkati dün sayesinde sıcaklığın 30 dereceyi bulduğu Trabzon’da yaşlı bir insana yardım elini uzattı. Alper, Afganlı yaşlı adama yardım ederek Türk Polisi’nin misafirperverliğini ve duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Anahtar Kelimeler:
EmniyetAFGANYalıAlper
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.