DEDENİN AZMİ, TORUNA YETTİ

Dede torun birlikte okudu, birlikte staj yaptı…  Torun ruhsatı aldı, dede gün sayıyor…

Trabzon'da dede torun hukuk fakültesini kazandı ve bitirdi. Dedesiyle birlikte avukatlık stajına başlayan Eda Hacıfettahoğlu stajını tamamladı ve ruhsatını aldı. Dede Mustafa Pehlivan ise ruhsatına kavuşmak için gün sayıyor. 

TORUNUNDAN ÖNCE SINAVA GİRDİ
Trabzon’da ilginç bir yaşam hikayesi ortaya çıktı. Trabzonlu 69 yaşındaki emekli öğretim üyesi Mustafa Pehlivan, üniversite sınavından KTÜ Hukuk Fakültesini kazandı. Pehlivan’ın ilk torunu Eda Hacıfettahoğlu ise dedesinin ardından 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girmeye hak elde etti. Dedesinden önce okulu bitiren Eda Hacıfettahoğlu, adliye stajını bitirdikten sonra Avukat Hakan Orhan’ın yanından stajına başladı. Ardından dede Mustafa Pehlivan da okulunu bitirmeyi başardı. Dede Mustafa Pehlivan, Trabzon’da adliye stajını yaparken, Eda Hacıfettahoğlu stajını tamamladı.

DEDE TORUNUNUN TÖRENİNE KATILDI
Torun Eda Hacıfettahoğlu stajını başarıyla tamamladıktan sonra Trabzon Barosu’ndan düzenlenen törenle ruhsatını aldı. Törene katılan dede Mustafa Pehlivan, torunuyla birlikte fotoğraf çektirdi ve başarı diledi. Ruhsatını almaya günler kalan Pehlivan, torununun staj yaptığı hukuk bürosunda stajını tamamlayacağı öğrenildi. Dedesiyle birlikte hukuk bürosu açmaya hazırlandıklarını belirten Avukat Eda Hacıfettahoğlu, dedesinin emekli öğretim üyesi, ombudsman ve mali müşavir olduğunu söyledi.  Dedesinin okulu 7 yılda bitirdiğini belirten Eda Hacıfettahoğlu, açacakları hukuk bürosuyla birlikte dede torun Trabzon’u sallayacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.