EŞİ İÇİN HAFİYE OLDU BAŞINI BELAYA SOKTU

Eşini cezaevinden çıkarmak için cep telefonuyla görüntü çeken kadının hapsi istendi

Trabzon’da istismar suçundan tutuklanan eşini kurtarmak için mağdur kıza sorular sorup cep telefonuna kaydeden kadın hakkında hapis istemiyle dava açıldı.

MANAVA ÇAĞIRDI, SORULAR SORDU

Trabzon’da A.T. adlı kişi küçük bir kız çocuğuna yönelik istismarda bulunduğu için tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşanan bu olaya inanmayan A.T.’nin eşi S.T., küçük kız işlettiği manava çağırarak, tutuklu olan eşi hakkında sorular sorup cevap istedi. S.T., sorduğu soruları ve cevaplarını cep telefonuna kaydetti. Akşam evine dönen küçük kız manavda yaşananları annesine anlattı.

ANNE İKİNCİ KEZ SUÇ DUYURUSU YAPTI

Anne H.M. polis merkezine giderek ikinci kez suç duyurusunda bulundu. M.M. adlı kadının eşini cezaevinden kurtarmak izin kızını manava çağırarak, sorular sorduğunu belirten H.M.,

 “’Kocam san kötü bir şey yaptı mı?’ diyerek video çekmiş. Kızım bana bunları anlattı. S.T.’den şikayetçiyim” dedi. Yaşanan bu suç duyurusunun ardından gözaltına alınan S.T. kızının görüntülerini çektiği sırada mağdur kızında dükkanına geldiğini belirterek, “Hatıra çekimler yaptım. Babası cezaevinden çıkınca kızımın görüntülerini gösterecektim. Mağdur kız manava geldi. Onu da çektim. Bunun suç olduğunu bilmiyordum” dedi.

SAVCI HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇTI

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan M.M. hakkındaki soruşturmayı tamamlayan savcı, hazırladığı iddianameyi asliye ceza mahkemesine gönderdi. Savcı M.M.’nin hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek iddiasıyla 6 aydan 3 yıla kadar hapsini istedi. M.M. önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.