FİLM GİBİ HİKAYE

Trabzon’da üç çocuk annesi, eşini terk ederek sevgilisine kaçtı. Boşandıktan sonra sevgilisiyle dünya evine giren anne, dünyaya yeni gelen iki çocuğunu eski eşinin üzerine kayıt ettirdi. İkinci eşiyle de arasına şiddetli geçimsizlik giren kadın kocasından ayrılmak üzere mahkemeye koştu. Anne hırsızlık suçundan cezaevine girerken, baba çocuklarını geri alabilmek için babalık tespit davası açtı.

EVİNİ TERK ETTİ, SEVGİLİSİNE KAÇTI      

Trabzon’da 2005 yılında görücü usulüyle tanışan Y.A (29) ve S.A.(42) adıl ikili, 2010 yılında dünya evine girdi. S.A.’dan üç çocuk sahibi olan Y.A. adlı anne, 2011 yılında çocuklarını ve eşini terk ederek, sevgilisi S.S. adlı adama kaçtı. Bir süre sevgilisiyle birlikte yaşayan Y.A., resmi nikahlı eşi S.A.’dan 2013 yılında boşandı. Bu sırada sevgilisi S.S.’den 2012 ve 2014 yılında iki çocuk sahibi olan kadın, çocuklarını da ilk eşi S.A.’nın üzerine kayıt ettirdi. 21 Ekim 2015 tarihinde S.S. ile genç kadın resmi nikah kıydı. S.S. ile nikah kıyan ve ikinci eşinin soyadını alan kadın, Y.S. oldu. Sık sık evi terk etmeye başlayan Y.S. ile S.S. arasında şiddetli geçimsizlik baş gösterdi.

BABALIK TESPİTİ TALEBİNDE BULUNDU

İkili boşanmak için mahkeme başvurdu. Boşanma davası sürürken, adı bir hırsızlık olayına karışan Y.S. adlı 5 çocuk annesi kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu sırada Aile Mahkemesine başvuran S.S., evlilik öncesinden eşinden dünyaya gelen iki çocuğunu eşi Y.S.’nin eski eşi üzerine kayıt ettirdiğini belirterek, “Bu kişi çocukları üzerinden düşürmüştür. Çocuklara annem bakmaktadır. Çocukların benim olduğunun belirlenmesi için babalık tespiti istiyorum” dedi. Mahkemenin ne karar vereceği merak ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonAileAnneSevgili
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.