FİLM GİBİ OPERASYON

İki  kez müebbet hapis mahkumunun yerini bir kişiyi bırakarak kaçırdılar

İstanbul’da yaşayan Alican G., iki kez müebbet hapis cezası yiyen ve 12 yıldır Giresun E Tipi Cezaevi’nde hükümlü olarak yatmakta olan kardeşi Cüneyt G.’yi kaçırmak için plan yaptı. İki arkadaşı Oğuzhan S. ve Remzi Ö.Ö. ile birlikte İstanbul’dan Giresun’a gelen üç kişi, cezaevinde açık görüşe girdi. Görüş sırasında Remzi Ö.Ö. cezaevinde kalırken, Cüneyt G. iki kişi ile birlikte dışarı çıktı. Durumu fark eden infaz koruma memurları polise ihbarda bulundu.

POLİSLER, SAKLANDIĞI EVDE YAKALADI

Giresun Emniyet Müdürlüğü, yaşanan firarın ardından tüm illeri uyardı. Kaçan firarilerin Trabzon plakalı bir araçta kaçtığı belirlendi. Araç üzerinde çalışma yapan polis, firarilerin araç değiştirdiğini tespit etti. Kiraladıkları araçla firarilerin Of’a gittiği tespit edildi. Uçak bileti aldığı belirlenen Alican G., havalimanında, Oğuzhan S. ise pelitli mahallesinde gözaltına alındı.  Firari ise Cüneyt G. ise Of’un Bölümlü mahallesinde gece yaraksı düzenlenen operasyonla yakalandı.

Anahtar Kelimeler:
CezaeviFilm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.