Firari mahkum bir kişiyi öldürmüş, iki kişiyi yaralamış

Trabzon Beşikdüzü T Tipi Açık Cezaevinde kasten adam öldürme ve öldürmeye tam teşebbüs suçlarından hükümlü bulunan İbrahim Ö. rahatsızlandığını belirterek, hastaneye sevkini istedi. Cezaevi görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan İbrahim Ö. hastaneden firar etti. 
KENDİSİNİ UYARANLARA ATEŞ AÇTI 
Trabzon’un Kalkınma Mahallesi’nde 11 Temmuz 2003 tarihinde İbrahim Ö. ve A.Ö. adlı iki kardeş ile babaları İ.Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışması üzerine İdris Tosun (31), Serkan Ocak (26) ve Oruçhan Ocak (16), aile üyelerinden sessiz olmalarını istedi. Bunun üzerine sinirlenen iki kardeş evden dışarı çıktı.  2 kardeşten İbrahim Ö., ellindeki silahla kendilerini uyaran şahısların üzerine ateş etti. Tabancadan çıkan mermilere hedef olan İdris Tosun, Serkan Ocak ve Oruçhan Ocak yaralandı. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırılan Serkan Ocak hayatını kaybederken diğer iki kişi ise saldırıyı yaralı atlattı. 
DALGINLIKTAN YARARLANDI FİRAR ETTİ 
Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan İbrahim Ö., 36 yıl hapse mahkum oldu.  Kardeşi A.Ö. ise beraat etti. Cinayetin ardından cezasını bir kısmını tamamlayarak açık cezaevine geçmeye hak kazanan İbrahim Ö., rahatsızlandığını belirterek, hastaneye sevkini istedi. Cezaevi görevlileri tarafından Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan İbrahim Ö. görevlilerinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak hastaneden firar etti.Firari katil her yerde aranıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.