KAYMAKAM NEDEN  GÖREVDEN ALINDI?

Bakanlık emriyle görevden alınan kaymakam hakkında soruşturma mı var?

KAYMAKAM NEDEN GÖREVDEN ALINDI?

Trabzon görevden alınan kaymakamı konuşuyor. Özellikle Of’ta kısa bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Memiş İnan’ın flaş bir kararla görevden alınması merak konusu oldu.

OKULU ONUR ÖĞRENCİSİ OLARAK BİTİRDİ

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Of Kaymakamı olarak görevlendirilen Memiş İnan İçişleri Bakanlığı kararıyla görevden alınarak Trabzon Valiliği Hukuk işleri Müdürlüğü emrinde görevlendirildi. Siirt’in Şirvan İlçesi Kaymakamlığı görevinde bulunduğu sırada Of Kaymakamı olarak atanan Memiş İnan, 28 Temmuz tarihinde Of Kaymakamı olarak göreve başladı. Of Kaymakamı İnan’ın, ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nü 2007 yılında "Onur Öğrencisi" olarak tamamladığı ortaya çıktı.

YURT DIŞINDA DİL EĞİTİMİ GÖRMÜŞ

21 Mart 2008 tarihinde ise kaymakam adayı olarak Adana’da göreve başlayan Memiş İnan Niğde’nin Çamardı ve Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçelerinde kaymakam vekilliği görevinde bulundu. Fransa’da bir yıl süreyle dil eğitimi gördüğü öğrenilen Kaymakam Memiş İnan, sırasıyla Eskişehir’in Han ve İnönü ilçelerinde kaymakam vekilliği görevini yürüttü. Memiş, Tunceli Pertek, Malatya Doğanşehir ve Siirt Şirvan Kaymakamlığı görevinde bulundu. Bakanlık tarafından görevden alınan Memiş İnan hakkında herhangi bir soruşturma olup olmadığı merak ediliyor. Bu arada Of Kaymakamlığına vekaleten Sürmene Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya’nın baktığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
OfKaymakamEskişehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.