KENDİ DÖVDÜ KÖPEĞİ ISIRDI

Trabzon’da sabaha karşı alt geçitten geçerken karşılaştığı İran uyruklu Behzad J. adlı kişiye köpeği ile birlikte saldıran F.T. adlı kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 
ALT GEÇİTTEN GEÇERKEN SALDIRDI 
Trabzon’un Arsin İlçesi Yeşilyalı Mahallesi Organize Sanayi Alt Geçi’nde iki kişi sabaha karşı saat 04.00 sıralarında karşı karşıya geldi. Alt geçitten geçen İran Behzad J., karşı yönden köpeği ile birlikte gelen F.T. adlı kişinin aniden saldırısına uğradı. Saldırgan tarafından tekme tokat dövülen Behzad J. saldırganı yanında bulunan köpeği tarafından da ısırıldı. Saldırganın elinden kaçarak kurtulan Behzad J., jandarma karakoluna sığındı. Alt geçitten geçerken tanımadığı bir kişinin kendisine saldırdığını söyledi. Saldırganın yanında bulunan köpeğini kendisinin üzerine saldırdığını ve köpeğin kendisini ısırdığını belirten Behzad J. kendisine saldıran ve döven kişiden şikayetçi oldu. 
JANDARMA SALDIRGANI YAKALADI 
Arsin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şikayet üzerine harekete geçti. Jandarma ekipleri önce eşkal belirledi, ardında da mahallede köpek sahibi olanları araştırmaya başladı. Yapılan çalışma sonucunda saldırganın F.T. adlı kişi olduğu belirlendi.Sebepsiz yere İran uyruklu kişiye saldırdığı belirlenen ve gözaltına alınan F.T. yaptığından pişman olduğunu söyledi. Saldırgan köpeğini silah olarak kullandığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.