KOCAYA TEHDİT BABAYA HAKARET

Trabzon’da eşini bıçakla tehdit eden ve babasına hakarette bulunduğu iddia edilen üniversitesi mezunu genç kadına uzaklaştırma cezası verildi.

EŞİ KORUMA TALEBİNDE BULUNDU

KTÜ’de eğitim gören S.A., iki süreyle S.A. adlı kişiyle arkadaşlık yaptı. Okulunu biterin ve memleketi İzmir’e dönen S.A., 7 ay süreyle babasıyla birlikte kaldı. Babası R.I.’dan şiddet gördüğünü iddia eden S.A., İzmir’den ayrılarak Trabzon’a döndü. İki yıl süreyle sevgili olan S.A. ve S.A. adlı çift, 27 Nisan 2019 tarihinde dünya evine girdi. Bir süre mutlu olan çiftin arasında şiddetli geçimsizlik baş gösterdi.

YATAK ODASINDAN POLİS KURTARDI

Artan şiddetli geçimsizlik nedeniyle çift sık sık kavga etmeye başladı. Eşi S.A. ile kavga eden S.A. İzmir’de yaşayan babası R.I.’yı arayarak kendisini almasını istedi. Bunu üzerine Trabzon’a gelen R.I. kızını İzmir’e götürmek istedi. Araya giren komşuları çifti barıştırdı. Barışan çift kısa bir süre sonra tekrar kavga etti. Bir kavga sırasında kendisine saldıran eşinden kaçan S.A. yatak odasına girdi. Bunun üzerine yatak odasının kapısını kilitleyen S.A. adlı genç kadın anahtarı da 4. katan attı. Yatak odasında kilitli kalan S.A. adlı koca polisi ve arkadaşlarını arayarak yardım istedi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri ve arkadaşları anahtarı bularak yatak odasında kilitli kalan S.A. adlı kocayı kurtardı.

ÇİFT SON KAVGAYI İZMİR’DE YAPTI

Sık sık kavga etmeye başlayan çift, düğün yapmak üzere gittikleri İzmir’de kavga etti. Düğünden üç gün önce kavga eden çift boşanma kararı aldı..Aile Mahkemesi’ne başvuran S.A. genç adam, eşinin birden fazla kendisine bıçak çektiğini belirterek, tehdit ettiğini ileri sürdü. S.A. eşinden korktuğunu belirterek koruma talebinde bulundu. Trabzon Aile Mahkemesi 6284 Sayılı Yasa gereği S.A.’nın can güvenliği olmadığı gerekçesiyle kocası S.A.’ya iki ay süreyle koruma altına alınmasına hükmetti.

BABAYA HEM TEHDİT HEM HAKARET

Eşini tehdit ettiği iddia edilen S.A., babasına yönelik tehdit ve hakarette bulunduğu ortaya çıktı. Baba R.I. kızı hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Babanın kızını affetmemesi durumunda S.A. hakkında hakaret ve tehdit iddiasıyla dava açılacağı ileri sürüldü. Çift arasındaki boşanma davası sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.