Siyaset kazanı kaynıyor

İMAMOĞLU KİMLERİ ALLAH’A HAVALE ETTİ?

CHP’nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu, katıldığı televizyon programında yaptığı konuşmasının montajlanarak paylaşılmasına çok kızdı. Konuşmanın tamamını hesabından paylaşan İmamoğlu “İftiracıları Allah'a havale ediyorum” dedi. İmamoğlu, Habertürk TV'de gazeteciler Didem Arslan Yılmaz, Mehmet Akif Ersoy, Nagehan Alçı ve Deniz Zeyrek'in sorularını yanıtladı. Söz konusu programla ilgili olarak sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı, görüntüler paylaşıldı.  Konuya dair İmamoğlu, kişisel Twitter hesabında açıklama yaptı. “Mübarek Ramazan ayında yeni iftiralar ve kumpaslarla bana kara çalmaya çalışıyorlar” diyen İmamoğlu, “Montajlanan konuşmamın tamamını yayınlıyorum. İftiracıları da vicdanlara ve Allah’a havale ediyorum” ifadelerine yer verdi.

***

UZUN, KILIÇDAROĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, geçtiğimiz günlerde İBB seçimleri ile ilgili il başkanları nezdinde yapılacak olan toplantıya katılmak için İstanbul’a gitmişti. Temaslarını sürdüren Başkan Uzun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret etti. İstanbul’da yaşayan Karadenizli seçmeni oy verecek potansiyel kitle olarak belirleyen CHP, İBB adayı İmamoğlu için İstanbul’da yaşayan 400 bin nüfuslu Trabzonlu seçmene büyük önem veriyor. Bir süredir İstanbul’da olan Uzun, İBB seçimlerinde nasıl bir yol haritası çizeceklerini ve nasıl bir görev alacakları konusunda genel merkezle istişare halinde. Genel merkezi ziyaret eden Başkan Uzun’un İBB seçim çalışmaları ile ilgili Trabzon ayağında nasıl bir çalışma yürüteceği konusunda merkezle istişarelerde bulunduğu tahmin ediliyor.

***

CHP TRABZON TEŞKİLATI DERNEKPAZARI’NDA BAĞIŞ KAMPANYASI YÜRÜTTÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon teşkilatı, İstanbul seçiminde Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için kolları sıvadı. İmamoğlu’nun hemşehri olma ayrıcalığından dolayı CHP Trabzon teşkilatı sahada aktif olarak çalışıyor. Hem maddi hem manevi desteklerini esirgemeyen CHP Trabzon teşkilatı, Dernekpazarın’da sahaya indi. Daha önce İl teşkilatının yapmış olduğu bağış kampanyasını bu sefer de ilçede yürüttüler. CHP Dernekpazarı’nda sahaya indi, İmamoğlu una destek için bankaya gidip katkıda bulundular. Ardından toplu poz veren CHP’lilerin ilçede ne kadar miktar bağış toplandığı bilinmiyoır.

***

AK PARTİ İL BAŞKANI REVİ İSTANBUL’A NEDEN GİTTİ?

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi İstanbul Memorial Hastanesinde ameliyat oldu.  Haydar Revi’nin dün akşam saatlerinde ameliyat oldu. Revi’nin bacağında kitle olduğu öğrenildi.

***

MHP OF İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN AYAZ MİLLETVEKİLLERİNE NİÇİN SİTEM ETTİ?

Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, çayda yaşanan sıkıntılardan dolayı bölge milletvekillerine sitem etti. Çay bölgesi milletvekillerinin çay üreticisine sahip çıkmadığını söyleyen Hüseyin Ayaz, “Maalesef Rize ve Trabzon vekillerinden çay üreticisine sahip çıkan yok ve ya göremedik. Bölgemizdeki milletvekilleri bir an önce dalında durma ihtimali olmayan ve de kırıldıktan sonrada hemen satışı gerçekleşmesi gereken yaş çay müstahsiline sahip çıkması gerekir.” dedi.

***

UDEF BÜNYESİNDEKİ ÖĞRENCİLER KURANI KERİM OKUMA YARIŞMASI YAPIYOR

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu UDEF Büyükşehir Belediyesiyle birlikte harika bir programa daha imza atıyor. Trabzon Yenimahalle Fuar Alanı’nda Ramazan’ın 27. Günü akşamı (1 Haziran) Cumartesi saat 21.00’da Kuran ziyafeti organize ediyor. Trabzon’da üniversite öğrenimi gören 103 ülkeden bin 500 çocukla ilgilenen UDEF Kuranı Kerim yarışmasını bu öğrenciler arasında gerçekleştiriyor. Program başlığı “Farklı renkler, farklı sesler aynı dilde yarışıyor” Harika bir kuranı Kerim okuma yarışması olması beklenen programa yoğun ilgi bekleniyor. Bakalım yarışmayı hangi ülke öğrencileri kazanacak. Bakalım Kuranı Kerimi hangi ülke çocukları en güzel okuyacak?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.