Senin için anlatılanlara bak, Bay Miraç!

Miraç Özağcı beni yazmış. Cevap vermesem olmaz. Sığındığı limanda kaleme aldığı yazısında beni bir yandan överken bir yandan da cümle sonlarına ünlem işareti koyarak yermeye çalışıyor. Amaç Başkan Murat Zorluoğlu ile birlikte bana bel altından vurmak. Yazısının altında yatan kötü niyet çok açık. İtibarsızlaştırmak istiyor. Faturacıklar kesiyor diyor, az tıklanan site diyor. Hep eski taktikler, bunlar. Hakkında suç duyurusu yaptığım için öfkesi büyük. Ben vefayı bilirimde sen bilirmisin, arkadaş. Soralım, istersen, en yakınlarına. Aslında beni hiç sevmez ama mahallenin abisi algısı yapıyor. Bırak benim için boş hayallerle algı yaratmayı, senin için söylenenlere bak. Bizim mahalle kimin ne mal olduğunu iyi bilir.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu övdüğüm için para aldığımı ima ediyor! Şehri güzelleştirdiği için, yatırımlar yaptığı için, doğru işlere imza attığı için, birilerine kıyak geçmediği için, yetimin hakkını yedirmediği için yazdığımı anlatmıyor. Enis Yıldırım’ın paraya tamah etmediği için Başkan Zorluoğlu’nun danışmanlığını bıraktığından bahsetmiyor. Kardeşini Zorluoğlu’nun ekibine katamadığı için maalesef öfkesinin önüne geçemiyor. Başkan Murat Zorluoğlu'nun bana ihityacı mı var? Yok tabi. Benimde oradan gelecek paraya ihtiyacım yok. Bu internet sitesinden gelen para benim aracımın benzin parasına yetmez. Ben Haberturk'ün muhabiriyim. 13 yıl oldu. Sahi sen bir kurumda en fazla kaç yıl durabildin. 

Görünen o ki, yazısında mahalleden biri sormuş yalanına sarılmış. Enis Yıldırım’a bunlar yapışmaz. Zorlama kendini istersen. Bir de biz seninle aynı mahallenin çocukları değiliz. Beni akçeli işlerle bir araya getirme çaban bana değil, sana zarar verir. Beni itibarsızlaştırma çabasına giren bu arkadaş, benden bir belediyeye fatura kesmemi istediğini fakat benim kesmediğimi anlatmıyor. Bu neyin faturası demezler mi? Hakkındaki icraatları çoğaltacağım günler gelecek. Her şeyin bir sırası var. Savcı bey soruşturmayı tamamlasın, sonrasına bakacağız. Hiç merak etme. 

Bak, Enis Yıldırım inanmadığını yazmaz, kimse Enis Yıldırım’a yazdıramaz. Sen bunları bilmezsin. Ama patronun bilir. Enis Yıldırım çalıştığı kurumla anlaşmaya giderek 9 yıllık emeğinin karşılığında alacaklarının bir çoğundan vazgeçmiş, 22 bin TL almıştır. İki yıl önce 5 bin TL maaşla çalışırken istifa etmiştir. Sende bunu yapabilecek yürek var mı? Bir yıl önce 500 TL maaş alıyordun. Şimdi, maaşın bin TL oldu mu? 

Tüm medya gruplarına verilen bayram ilanının Enis Yıldırım’ın ortağı olduğu internet sitesine verilmesi mi dokundu, sana. Seni topluma kazandırdığını ileri süren patronuna sor bakalım, Enis Yıldırım’ın kesip attığı tırnak olabilir misin? Adamlığımın zekatı sana yeterde artar bile. Murat Zorluoğlu’dan para alan şerefsizdir. Yazı yazıp para isteyen, yazarım diyerek tehdit eden namussuzdur. İki kadeh rakı ısmarlayanın dediklerini yazanın adını da sen koy! 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2 yıl önce

Ah ahhh yatacak yerin yok.

banner63

banner105